en bild

Bitr enhetschef till Palliativ avdelning

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Vi omorganiserar och söker nu en erfaren sjuksköterska som biträdande enhetschef. På palliativa avdelningen vårdas patienter i palliativt skede oavsett diagnos med komplexa vårdbehov som är i behov av inneliggande vård. Arbetet utförs av ett multiprofessionellt team utifrån ett personcenterat perspektiv. Avdelningen har 20 platser.

Adress:
Löwenströms väg 2, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Att i nära samarbete med enhetschefen ansvara för personalplanering och scheman, kontakt med remittenter, kvalitetutvecklingsarbete, implementering av rutiner och introduktion av nyanställda. Du kommer att ersätta enhetschefen vid dennes frånvaro. Vi erbjuder kompetensutveckling inom ledarskap och inom palliativ vård. Tjänsten innefattar kliniskt arbete.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av ledande befattning och erfarenhet inom palliativ vård är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker en ansvarstagande person med intresse och engagemang för den palliativa patienten. Du behöver vara trygg i din yrkesroll, flexibel och vara ett föredöme i din roll som sjuksköterska.
God samarbetsförmåga och social kompetens är en förutsättning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster