en bild

Anestesisjuksköterska

Praktikertjänst Anestesi tillhandahåller en sammanhållen anestesi- och operationsservice till bl.a Ultragyn Stockholm och till ett flertal närbelägna opererande verksamheter på Sophiahemmet. Anestesi/operationsteamen har ett kvalitetssäkrat arbetssätt där alla är samtränade.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Anestesisjukvård AB bemannar idag anestesi och operationsverksamheten för ett flertal vårdgivare på Sophiahemmet i Stockholm.
Verksamheten består av gynekologisk dag och slutenvårdskirurgi, urologi och inom kort även dagkirurgi som bl.a lap.ljumskbråck.
På enheten finns två välutrustade operationssalar samt två uppvak där vi skiljer på dagkirurgi och större kirurgi.
Arbetsmiljön präglas av patientfokus, nytänkande och utveckling med hög grad av teamarbete.

Adress:
Valhallavägen 91 Hus G, Stockholm

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska. Du kommer att arbeta med planerad gynekologi, urologi och dagkirurgi.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvård. Önskvärt är att du har några års erfarenhet inom yrket.

Personliga egenskaper

Vårt synsätt präglas av omtanke om människor och ser vi ser gärna att du delar den med oss. Du är utåtriktad, initiativrik med en god förmåga att kunna samarbeta i team. Du har god förmåga att kunna hantera stressade situationer på ett professionellt sätt och trivs med att arbetet växlar i tempo. du är positiv till förändring- utveckling och kvalitetsarbete och kan självständigt strukturera och organisera ditt arbete efter verksamhetens behov på ett flexibelt sätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Är du intresserad av att arbeta i en miljö som präglas av nytänkande, korta beslutsvägar och hög medicinsk säkerhet samt har ett intresse för gynekologi, urologi och dagkirurgi är du välkommen med din ansökan.

Tillbaka till Lediga tjänster