en bild

Tandsköterska sökes till klinik i Lund

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Vår klinik består av fyra tandläkare, en käkkirurg, fyra tandsköterskor och två tandhygienister. Vi har Carita journalsystem, digital röntgen (Digora) och OPG.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Stora Södergatan 25, Lund

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är sedvanliga tandsköterskeuppgifter med assistans, sterilarbete, receptionsarbete, administration, röntgenbildstagning och profylax. Även assistans vid operationer kan vara aktuellt.

Kvalifikationer

Datorvana är en fördel då vi är nästan helt datoriserade. Du ska behärska svenska språket och uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara utbildad tandsköterska.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, positiv, serviceinriktad och noggrann i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska trivas att jobba med människor, såväl patienter som kollegor.

Tillbaka till Lediga tjänster