en bild

VC-Psykolog med utvecklingsmöjligheter!

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Bohuspraktiken är en vårdcentral i Bohus centrum med cirka 5900 listade patienter. Vår psykologmottagning håller framgångsrikt goda väntetider och strävar ständigt efter att ge våra patienter den bästa behandlingen utifrån kognitiv beteendeterapeutisk grund och stegvis vård.

Vi står nu inför en förnyelseprocess och vill utveckla verksamheten tillsammans mot nya idéer. Du blir en del av vår varma arbetsgrupp som utöver Dig består av två distriktsläkare, ST- och AT-läkare, våra sjuk- och distriktssköterskor, tre teamsekreterare samt två psykologer. Vårdcentralens fokus ligger på hög tillgänglighet, kontinuitet och gott bemötande. I anknytning till vårdcentralen finns en familjecentral och vi har ett gott samarbete med Bohus fysioterapi som är beläget på samma våningsplan. Bohus centrum har smidiga kommunikationer med bl.a. pendeltåg till Göteborg som endast tar 13 minuter.

Adress:
Göteborgsvägen 219, Bohus

Arbetsuppgifter

Som psykolog på Bohuspraktiken har Du en betydande roll och får tillgång till ett brett spektrum av arbetsuppgifter. Tyngdpunkten ligger på ditt kliniska arbete på psykologmottagningen, bestående av dels diagnostik, behandling och konsultation, men möjligheter finns även till att arbeta på organisatorisk nivå samt delta i verksamhetsutvecklande arbete för hela vårdcentralen. Du ingår i ett tvärprofessionellt team där du förväntas kunna tillgodogöra dig - men också bidra till - den gemensamma yrkeskompetensen.

Bohuspraktiken är för närvarande i en expanderande fas vilket innebär stora möjligheter att ta del av kompetensutvecklande arbete för psykologmottagningen, såsom fördjupat arbete med behandling av barn och unga, rehabkoordinerande arbete samt konsultation beträffande ledarskap och arbetsmiljöfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad psykolog som är driven, självgående samt nyfiken och öppen för nya utmaningar. God kännedom om vårdkedjans förlopp är aldrig fel. Tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete är meriterande!

Personliga egenskaper

Vi värnar om varandra och våra patienter – hjärtlighet och framåtanda uppskattas alltid. Vi välkomnar nytänkande och engagemang. Stor tonvikt läggs vid personlig lämplighet, i synnerhet beträffande förmåga att fungera i team. Vid sidan av detta ser vi givetvis att du är professionell, trygg i din yrkesroll och har ett gott och trevligt bemötande gentemot dina patienter och kollegor.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Tillbaka till Lediga tjänster