en bild

Tandsköterska

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Tandläkaren på Kilsgatan erbjuder tandvård med hög kvalitet där vi har patienten i centrum. Vi är ett team med en tandläkare, två hygienister och ett tandvårdsbiträde. En av tandhygienisterna kommer att gå i pension och vi söker nu en tandsköterska! Vår klinik är belägen centralt (ca 20 meter från Örebros central tågstation). Vår klinik består av 3 behandlingsrum.

Adress:
Kilsgatan 5 A, Örebro

Arbetsuppgifter

Huvudansvaret kommer att vara receptionsarbete där du är länken i teamet. Arbetsuppgifter som ingår är beställning av varor, patientbokningar, sterilen, assistans och röntgentagning.

Kvalifikationer

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Du ska ha tandsköterskeutbildning, några års erfarenheter inom tandvård är en fördel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, ambitiös, serviceinriktad, noggrann och flexibel. Du trivs att arbeta i ett högt tempo.

Tillbaka till Lediga tjänster