en bild

Sjuksköterska/distriktsköterska

På Praktikertjänst Närsjukhus i Västra Götaland AB bedriver vi öppen specialistsjukvård. Vi finns på Strömstads, Dalslands och Lysekils sjukhus sedan 2015 med ett uppdrag i regionen. På samtliga sjukhus finns Barn- och ungdomsmedicin, Dietist, Diabetes, Gynekologi, Hud, (endast i Dalsland), Kardiologi, Ljusbehandling, Logopedi, Röntgen, Ögon och Öron-näsa-hals.

Information om arbetsplatsen

Strömstad Närsjukhus har flera specialistmottagningar och vi som arbetar här är ett gott gäng som trivs med att arbeta tillsammans.
Tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas utav hög kompetens och ett stort engagemang. Vi är måna om att folk som arbetar här ska trivas och att det är en god stämning på arbetsplatsen
Du kommer att arbeta på barn och ungdomsmottagningen och med vuxen diabetes. Du får möjlighet till ett självständigt arbete under ansvar där du kan utvecklas i ditt yrke.

Adress:
Strömstad Närsjukhus, Strömstad

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på mottagning

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med lämplig vidareutbildning. Det är en fördel om du har erfarenhet av journalsystemet Melior och bokningssystemet Elvis.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt att kommunicera, skapa relationer med andra yrkesgrupper och har ett genuint intresse för att utveckla verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och värdesätter egenskaper som god organisationsförmåga, samarbetsförmåga, flexibilitet och att du kan arbeta självständigt.

Tillbaka till Lediga tjänster