en bild

Tandhygienist Falun

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Denna väletablerade och omtyckta klinik har funnits sedan 1980 men har sedan ett år tillbaka tagits över av en ny tandläkare. Teamet består av två tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vi har moderna lokaler där vi bedriver all slags allmäntandvård, inklusive implantatoperationer. Vi har främst vuxenpatienter men även en del barn.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Åsgatan 41, Falun

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med sedvanliga tandhygienistuppgifter som undersökningar, profylax och stödbehandling av karies- och parodpatienter. Du kommer även vid behov finnas som stöd till receptionen med att svara i telefon, boka tider och ta betalt av patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist med minst två års erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv och glad person som är noggrann och empatisk i bemötandet av patienter och medarbetare.

Du är noggrann och ordningsam och har god förmåga att arbeta självständigt. Eftersom vi jobbar nära varandra i teamet är det också viktigt att du har god samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster