en bild

Vi vill vara en del av din framtid!

Praktikertjänst ska vara det självklara valet för alla som arbetar eller vill arbeta i vården. Oavsett om du vill bli delägare i koncernen och få möjlighet att driva och ansvara för en av våra verksamheter eller om du väljer att gå in som anställd. Vår vision är att vara Sveriges mest attraktiva vårdbolag; för både patienter och medarbetare. För att vi ska kunna leverera den bästa vården behöver vi de bästa delägarna och de vassaste talangerna. Nedan hittar du alla lediga tjänster för tandläkare hos våra verksamheter över hela landet. Skicka in din ansökan redan i dag.

Sortering:
 • Göteborg

  Tandläkare till centrala Göteborg

  Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en välrenommerad, välskött och lönsam klinik mitt i hjärtat av Göteborg.

  Sista ansökningsdag: 2022-12-31
 • Jönköping

  Tandläkare som vill driva klinik i norra Småland

  Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en omtyckt, välskött och lönsam klinik på bästa läge i en centralort i norra Småland.

  Sista ansökningsdag: 2022-11-30
 • Vårgårda

  Tandläkare och delägare till Vårgårda

  Nu finns möjligheten att bli delägare i Praktikertjänst och ta över samt driva vidare en omtyckt, välskött och lönsam klinik mitt i hjärtat av Vårgårda.

  Sista ansökningsdag: 2022-12-31
 • Borlänge

  Tandläkare och delägare, Borlänge

  Vi har en unik ägarmodell där de som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service. Nu söker vi en tandläkare som vill gå in som delägare med ansvar för en verksamhet i Borlänge.

  Sista ansökningsdag: 2022-12-31
 • Borlänge

  Tandläkare sökes till Borlänge

  Vi söker en tandläkare till vår trevliga praktik i centrala Borlänge. Du kommer att ingå i ett glatt team med 1 tandläkare, 3 tandsköterskor och 1 tandhygienist. Kanske vill du så småningom ta över verksamheten?

  Sista ansökningsdag: 2022-12-31
 • Mora

  Tandläkare, Mora

  Vi söker en driven och duktig tandläkare i Moraområdet! Är det dig vi söker?

  Sista ansökningsdag: 2022-12-31
 • Hedemora

  Tandläkare och delägare, Hedemora

  Vi har en unik ägarmodell där de som utför vården också äger företaget. Strukturen borgar för hög kvalitet och service. Nu söker vi en tandläkare som vill gå in som delägare med ansvar för en verksamhet i Hedemora.

  Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Filtrera

 • Befattning
 • Län