Praktikertjänst Dental

Vi får människor och mottagningar att växa.

Praktikertjänst Dental

Väx med oss!

Vi vill vara det självklara valet för dig som vill arbeta privat. Med Praktikertjänst Dental blir du anställd och ansvarar för en verksamhet inom Praktikertjänst – utan att bli delägare. Du får ändå tillgång till våra centrala stödfunktioner, ett stort nätverk av kollegor och goda möjligheter till personlig utveckling.

Möjligheten att i framtiden ta nästa steg och bli delägare i Sveriges största vårdföretag finns alltid kvar. Valet är ditt! Tillsammans blir vi Sveriges mest attraktiva vårdföretag.

Vad vi erbjuder dig

  • Vi strävar efter att det ska vara nära till beslut och du omger dig med kompetenta kollegor.
  • Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Detta gäller både för ditt team, den klinik du arbetar på och för alla verksamheter inom PTJ Dental.
  • Möjlighet till personlig utveckling. Som anställd inom PTJ Dental har du tillgång till en stor mängd utbildningar inom PTJ Akademi.
  • Tillgång till ett stort nätverk av kollegor och specialistkompetenser inom Praktikertjänst.
  • En god arbetsmiljö med hög trivsel och kamratskap.
  • Marknadens bästa journalsystem Frenda.
Kontakta gärna oss om du vill veta mer

Lediga tjänster

Praktikertjänst finns i 220 av landets 290 kommuner och flera av våra mottagningar söker nya medarbetare. Se vilka lediga tjänster vi har just nu.

Lediga tjänster

PTJ Akademi

Utbildning och verksamhetsutveckling är prioriterade områden för Praktikertjänst. Vi erbjuder både kortare kurser och efterutbildningar som löper över flera år.

 

Ta nästa steg!

Vi får människor och mottagningar att växa. Tillsammans blir vi Sveriges mest attraktiva vårdföretag.

en bild

Från AT-läkare till verksamhetschef på 14 år

För 14 år sedan började Anders Ekström sin AT-tjänst på Neptunuskliniken i Varberg. Nu är han partner och verksamhetschef på samma klinik. – Det har varit en spännande resa och jag är mycket tacksam för ...
en bild

”Bästa tandläkarjobben finns utanför storstäderna”

Malmö var i längden inget för tandläkarparet Maria och Peter Eldh, som ville låta sina barn växa upp nära naturen. I stället startade de en egen tandvårdsklinik i Dalarna och togs emot med öppna armar: ...
Läs mer