en bild

Registrera CV

Registrera ett CV och bli tillgänglig som jobbsökande hos oss. Det tar bara någon minut att genomföra.

Personuppgifter
  • Man
  • Kvinna
  • Ja
  • Nej
Fotografi
Område och befattning
CV/Meritförteckning
Kontaktuppgifter

Personuppgifter

Genom att registrera ditt CV samtycker du till att dina personuppgifter får lagras och behandlas i rekryteringssyfte inom Praktikertjänstkoncernen.

När du valt att registrera ditt CV hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt:

Dina personuppgifter används endast i rekryteringssyfte för tjänster som berör befattningarna som du markerat ovan och kommer att raderas sex månader efter att du har registrerat dig på denna sida. Informationen som du registrerar här kommer att vara öppen för rekryterarande personal inom Praktikertjänstkoncernen och du har genom att registrerat ditt CV lämnat samtycke till att bli kontaktad för lediga tjänster.

Som personuppgiftsansvariga ansvarar vi för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. Du har rätt att ta del av, uppdatera, korrigera och ta bort din personliga information som rör dig i enlighet med rådande dataskyddslagstiftning. Om du vill göra detta så ska du skicka ett e-postmeddelande till webmaster@ptj.se.

Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Du kan läsa mer om hur Praktikertjänst hanterar personuppgifter på http://www.praktikertjanst.se/Om-Praktikertjanst/Data/Personuppgifter/.