en bild

Distriktssköterska/Barnsköterska till BVC

Bild

Information om arbetsplatsen

Vallonens VC öppnade september 2022, verksamheten växer och vi söker nya medarbetare. Vi finns i nyrenoverade lokaler i centrala Finspång med goda pendlingsmöjligheter från Norrköping. Hos oss arbetar 2 distriktsläkare, 1 underläkare, 3 sjuksköterskor, 1 undersköterska och 1 administratör. Vi arbetar på uppdrag av Region Östergötland och vårt mål är att driva en effektiv och patientsäker vård

 

Arbetsuppgifter

I huvudsak fortsätta bygga upp vår BVC verksamhet där vi idag har ett 50 tal barn. I övrigt sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, rådgivning i TeleQ och 1177 direkt, mottagningsarbete.

 

Kvalifikationer

Du är distriktssköterska eller barnsjuksköterska, gärna med erfarenhet av BVC eller VC arbete. Meriterande är även erfarenhet av lab.

 

Personliga egenskaper

Du skall vara trygg i din yrkesroll, ansvarstagande och kunna ta egna beslut men även arbeta i teamet. Hos oss behöver man vara flexibel och öppen för att lära sig nya arbetsmoment. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du passar in i vårt team.

Övrig information

Heltid eller deltid. Möjlighet att arbeta hemifrån i den mån verksamheten tillåter. Friskvård 5000 kr. Intervjuer och tillsättning sker löpande.

 


Tillbaka till lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100%)
Tillträdesdatum:
230901
Sista ansökningsdag:
2023-06-10

Kontakt

Anneli Elisabet Jörne

Ansök

Ansök