en bild

Vi söker en sjuksköterska/distriktssköterska

Information om arbetsplatsen

Vårdcentralen Trädgårdstorget bedrivs i fräscha och fint renoverade lokaler och har fina kvalitetsparametrar och nöjda patienter. Antalet listade patienter på mottagningen är idag ca 7500. Vi arbetar på uppdrag av Region Östergötland med auktorisation inom vårdvalssystemet.  

Vi ser till individen, har generösa förmåner med bland annat friskvårdsbidrag och flexramsavtal samt jobbar nära varandra vilket bidrar till en hemtrevlig atmosfär. I dagsläget är vi välbemannade med 29 medarbetare i olika professioner.  

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett nära samarbete med vårdcentralens övriga professioner. Du arbetar med telefonrådgivning och mottagningsarbete med både bokade och akuta besök. Du som sjuksköterska kan tillsammans med dina kollegor ha möjlighet att använda dig av ditt intresse, engagemang och kunskap inom olika områden för att vidareutveckla verksamheten tillsammans med oss. 

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska eller distriktssköterska och har erfarenhet inom mottagningsarbete och telefonrådgivning. Om du har specialintresse och erfarenhet inom Äldrevård och/eller Astma KOL mottagning så är det meriterande. Tveka inte att söka även om du inte uppfyller dessa krav då vi lägger stor vikt på personlighet och att du passar in i teamet.

Personliga egenskaper

Som person är du stabil och har lätt för att anpassa dig till de situationer arbetet kräver. Du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och har stort engagemang för arbetssättet inom primärvården. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du har god kommunikationsförmåga gentemot patienter och medarbetare. Vid anställning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och bidrag till arbetsgruppen. 

Övrig information

Tjänsten gäller 100 % eller enligt överenskommelse 
Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.  

 


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid/Deltid (100%)
Tillträdesdatum:
1 januari
Sista ansökningsdag:
2023-12-31

Kontakt

Catarina Svensson

Ansök

Ansök