en bild

Distriktsläkare till Vallonens VC

Information om arbetsplatsen

Vi är idag en liten mottagning med viljan att växa och utvecklas. Just nu är vi två distriktsläkare. Hos oss arbetar du både självständigt och i team med övrig personal. Kontinuitet och patientbemötande är viktigt för oss. Våra lokaler är nyrenoverade och fullutrustade. Vi arbetar på uppdrag av Region Östergötland och vårt mål är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård och arbeta förebyggande och hälsofrämjande.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Vallonvägen 15, Finspång

Arbetsuppgifter

Som läkare hos oss arbetar du tillsammans med hela teamet. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral, främst mottagningsarbete. Inga kvälls- eller nattjourer.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet. Du arbetar självständigt och är uppdaterad och följsam till beprövade riktlinjer och behandlingsmål. Du arbetar i team med övrig personal och bidrar till vi-känslan.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv och din yrkesroll. Du är strukturerad, ansvarstagande och har förmågan att fatta egna beslut. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och att du är rätt person i vår verksamhet. En anställning hos oss kan på sikt leda till delägarskap.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan.
Friskvårdsbidrag 5000 kr/år.
Flexibilitet vad gäller arbetstid: heltid/deltid.
Möjlighet att på sikt gå in som delägare.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-03-31

Information om tjänsten lämnas av

Anneli Jörne
Thomas Jörne

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anneli.jorne@ptj.se