en bild

Starta gynekologmottagning i Östergötland

Är du gynekolog och vill driva en egen mottagning? Praktikertjänst vill växa i region Östergötland och söker nu dig som är specialistläkare inom gynekologi och vill starta upp en klinik från start. 

Praktikertjänst har ett unikt koncept med delägarskap i bolaget som gör satsningen och investeringen i den nya kliniken trygg och säker utan någon privatekonomisk risk. Du får stöd från start och har hela tiden ett team omkring dig som hjälper dig med allt från praktiska lokalfrågor till marknadsföring och avtalsfrågor. 

Vi tror att du har arbetat som specialist i några år, och nu känner dig redo att driva något eget. Det är ett plus om du har ett sunt tänk kring affärsmässighet och är bekväm med att hålla en ekonomi i balans parallellt med ett gott ledarskap för kliniken. Vår erfarenhet visar att det är en framgångsfaktor om ni är ett par kollegor som går samman och tillsammans vill starta upp och därmed dela på ansvar och framgångar. 

Praktikertjänst har goda relationer med Region Östergötland, där en förutsättning för vår satsning är att vi kan teckna ett vårdavtal med regionen för ett långsiktigt samarbete. Om du har en ersättningsetablering och vill komma in under Praktikertjänsts varumärke är du också varmt välkommen att kontakta oss. 

Av erfarenhet vet vi att många goda tankar och idéer kläcks när man är ledig och har tid att tänka efter. Därför lägger vi ut denna annons mitt i semesterperioden. Av samma skäl kommer du att få vänta lite på att få svar på din kontakt då även vi går ner i tempo under sommaren.

Tveka inte att höra av dig till Praktikertjänsts affärsutvecklare Anna-Karin Bergström, som gärna berättar mer om den här satsningen på gynekologi i Östergötland och om vårt koncept för delägarskap i Sveriges största privata vårdbolag. Anna-Karin är tillbaka från sin semester den 14 augusti och hör av sig till dig då. 
Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100%)
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-12-31

Kontakt

Anna-Karin Bergström

Ansök

Ansök