en bild

Söker tandhygienist

Information om arbetsplatsen

Södertulls tandvård består av en tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. Vår trevliga mottagning finns mitt i Norrköping. Kvalité och bra patientbemötande är vårt fokus. Vi utför allt från årliga undersökningar till avancerade bettrehabiliteringar. Vi ser oss gärna vara en modern praktik och vi önskar utvecklas vidare i den andan.
Just nu söker vi tandhygienist för vikariat med möjlighet till förlängning.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 66, Norrköping

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter ska vara att arbeta som tandhygienist. Vi ser gärna att du är flexibel och kan vid behov arbeta med administration (kvalitetsarbete), assistera tandläkare eller arbeta i reception.

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Du bör vara omtänksam och omhändertagande person som får patienterna att känna sig trygga och delaktiga.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform: vikariat med möjlighet att övergå till tillsvidaretjänst

Varaktighet: 1 år med möjlighet till förlängning

Arbetstid per vecka: heltid eller efter överenskommelse

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 20230201

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
1 år /eventuellt tillsvidare
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-01

Information om tjänsten lämnas av

Manja Tiro
Michaela Henning

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: manja.tiro@ptj.se