en bild

Leg tandhygienist till Motala

Information om arbetsplatsen

Vi som jobbar här arbetar för att bibehålla och bedriva en familjär tandvård. Vi arbetar med all sorts tandvård som exempelvis bastandvård, implantatprotetik, kirurgi, estetisk tandvård och barntandvård. För oss är det av högsta vikt att du passar in i vårt team.

Vi är 4e generationens tandläkare i huset. Idag är vi två tandläkare, som övertog kliniken september 2022, en tandhygienist och tre tandsköterskor som jobbar här. Kliniken renoverades 2017.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Bispmotalagatan 4, Motala

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande arbetsuppgifter i form av undersökningar på vuxna och barn, parodbehandlingar och förebyggande tandvård. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Kvalifikationer

Tandhygienistlegitimation, gärna några års erfarenhet men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som verkligen kan se en framtid tillsammans med oss på vår klinik. Vi behöver dig som är socialt utåtriktad, trevlig, mån om patientomhändertagande samt strävar efter att alltid leverera högsta möjliga kvalitet på given vård. Vi vill gärna att du är engagerad, driven att utvecklas och prova nya utmaningar tillsammans med oss.

Hör gärna av dig till oss för mer information!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så sök nu!

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Datum för tillträde av tjänsten är ej fastställd än i dagsläget, tidig sommar eller efter sommaren 2023.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Varaktighet:
6 mån
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2023-02-17

Information om tjänsten lämnas av

Jakob Attin
Elin Nordström

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: jakob.attin@ptj.se