en bild

Tandsköterska vikariat till central klinik i Motala

Information om arbetsplatsen
Vi på Vättern Tandvård ligger mitt i centrum vid kyrkan i Motala med gångavstånd till stationen, från balkongen har vi utsikt över starten på Vätternrundan. Vi är fjärde generationens yrkesverksamma tandläkare i lokalen och vi bedriver familjetandvård för alla åldrar. Vi är tre tandläkare, en tandhygienist och tre sköterskor.  

Vi som jobbar här arbetar för att behålla och bedriva en familjär tandvård, vi arbetar med all sorts tandvård som exempelvis bastandvård, protetik och kirurgi, implantatprotetik och estetisk tandvård. För oss är det viktigaste att du passar in i vårt team. Mottagningen finns i en lägenhet som renoverades 2017. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är omväxlande och kan variera men består främst av tandläkarassistans, sterilarbete, receptionsarbete men även delegeringar inom tandvård. Vi ser gärna också att du har egna patienter med förebyggande behandlingar. 

Kvalifikationer
Du som söker vår tjänst skall vara examinerad tandsköterska, inga krav på erfarenhet utan personlig lämplighet väger tyngst.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är socialt utåtriktad, trevlig, mån om patientomhändertagande och en lagspelare. Hör gärna av dig till oss för mer information.

Övrig information
Tjänsten avser ett vikariat pga föräldraledighet.
Heltid från och med 11/3 -2024 till och med 4/4 -2025, observera att datum kan förändras med hänsyn till den anställdes föräldraledighet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Anställningsform:
Särskild visstidsanställning
Arbetstid per vecka:
Heltid (100)
Tillträdesdatum:
11/3 2024
Sista ansökningsdag:
2024-01-31

Kontakt

Jakob Attin
Elin Nordström

Ansök

Ansök