en bild

Tandsköterska Råsunda/Solna

Information om arbetsplatsen

Vi arbetar två tandsköterskor, en tandhygienist och en tandläkare på vår mottagning i närheten av Gamla Filmstaden i Råsunda. Vi arbetar med bastandvård, barntandvård, estetisk tandvård och implantatbehandling. Vår vision är att erbjuda hög kvalitet och långsiktig trygghet för våra patienter. Vi har nära samarbete med med våra specialister. Arbetsglädje och trivsel samt att aktivt skapa bra arbetsdagar tillsammans är mycket viktigt för oss.

Adress:
Erik Sandbergs gata 25 B, Solna

Arbetsuppgifter

Vi söker en självständig och utåtriktad tandsköterska . Dina arbetsuppgifter kommer att vara assistans och administration.Du kommer att ansvara för steril, kallelser, telefon och beställa varor.

Kvalifikationer

Du är examinerad med goda referenser samt minst 5 års yrkeserfarenhet .Vi arbetar med journalsystemet Opus. Erfarenhet av egna patienter med profylax och anestesi är ett plus. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är glad, ansvarstagande, flexibel och trivs med ett högt tempo. Respekt, värme, lyhördhet och serviceanda är egenskaper som vi värdesätter. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper för att vi skall trivas tillsammans.

Tillbaka till Lediga tjänster