en bild

Leg sjuksköterska

Information om arbetsplatsen

Liljeholmens Ortopedi är en mottagning som funnits sedan 1966. Våra lokaler ligger i Liljeholmens Centrum. Där bedriver vi dagkirurgi med inriktning hand och fotkirurgi.

Adress:
Liljeholmstorget 7, 8tr,Hiss B, Stockholm

Arbetsuppgifter

På vår mottagning har vi två operationssalar samt egen enhet där vi tar hand om alla instrument för sterilisering. Som sjuksköterska hos oss kommer du att ta hand om patienterna pre och postoperativt samt assistera på mindre kirurgiska ingrepp. Viss telefonrådgivning ingår.
Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Om uppskattar utmaningar och tycker det är roligt att vara med och utveckla verksamheten och dess arbetssätt kan du vara rätt person för oss.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Du kan tidigare ha arbetat på vårdcentral eller vårdavdelning.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet!

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du ska ha ett positivt synsätt och vara flexibel. Du bör vara trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Tillbaka till Lediga tjänster