en bild

Receptionist till modern och ny tandläkarklinik

Information om arbetsplatsen

Sundtandvården är en trivsam och modern gruppraktik inom Praktikertjänst bestående av 4 tandläkare, 5 hygienister och 10 sköterskor och 3 receptionister. Fullt digitaliserad, OPG, CBCT. Vi bedriver vuxentandvård samt viss barntandvård. Vi är centralt belägna i Stenungsund, närhet till kommunikationer som buss och tåg.
I vårt team jobbar 1 tandläkare, 1 tandhygienist, 1 tandsköterska, 1 receptionist.

Välkommen med din ansökan!

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Gärdesvägen 3, Stenungsund

Arbetsuppgifter

Du kommer vara chef för receptionen och styra samt leda oss andra i det dagliga arbetet, i nära samarbete med medarbetarna i teamet.

Svara i telefon, boka patienter, ta betalt, samt övriga administrativa uppgifter.Vi står inför en utmaning och ett stort förändringsarbete som innebär en långt driven teamtandvård. Vi söker dig som vill vara delaktig i utformningen och genomförandet av vår blivande behandlingsideologi.

Vi söker den medarbetaren som vill vara med på resan. Det kommer att vara utmanande, stimulerande och roligt. Du kommer att ha en stor del i detta förändringsarbete.

Vi ser gärna att du har en vana vid teamtandvård eller gärna vill arbeta med teamtandvård samt arbetar självständigt. Du kommer att arbeta som receptionist samt med assistans/teamtandvård.

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet från receptionsarbete och tandvård är meriterande, stor vikt läggs på attityd och personliga egenskaper.

Personliga egenskaper

Personliga egenskaper som vi fäster stor vikt vid är att du är kommunikativ, organisatorisk, lugn, ordningsam, positiv, kundorienterad och serviceminded samt kan arbeta självständigt.
Är bra på att planera och leda då du kommer att vara chef för receptionen.


Du ska vara mogen. Det du/vi inte kan lär vi oss tillsammans.

Inspiration, omtanke och service är viktiga ledord för oss och för dig.

Vi söker dig med rätt attityd.

Tillbaka till Lediga tjänster