en bild

Leg. dietist - Team Aktiv Primärvårdsrehab

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Team Aktiv Primärvårdsrehab är en väletablerad mottagning i Hässelby/Vällingby. I verksamheten arbetar arbetsterapeuter, dietister, kiropraktor och fysioterapeuter.
Team Aktiv är en mindre mottagning, en trivsam arbetsplats med ett team av 13 engagerade medarbetare.
Vi söker nu en vikarie för en av våra dietister, på hel- eller deltid i 12 månader med möjlighet till förlängning.

Adress:
Maltesholmsvägen 90, Hässelby

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att utreda, bedöma och behandla eller förebygga kost- och nutritionsrelaterade problem, symtom och sjukdomar.
Som dietist inom primärvårdsrehab träffar du patienter i alla åldrar, med många olika typer av frågeställningar och diagnoser.
Vanliga patientgrupper är äldre multisjuka med undernäring, vuxna med fetma, diabetes typ 2 eller magtarmbesvär samt barn med födoämnesallergier, uppfödningssvårigheter eller övervikt.
Vid behov förskriver dietisten näringsdrycker eller sondnäring samt tillhörande nutritionsprodukter.
Dietisten träffar de flesta patienterna på mottagningen men gör vid behov hembesök.
I arbetet ingår även att kalla patienter och registrera besöken i kassan.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad dietist. Erfarenhet i yrket och framförallt från primärvård är meriterande, liksom vana att dokumentera i journalsystemet Take Care.
Du skall ha B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat i ett högt arbetstempo. Det är viktigt att Du tycker om att samarbeta med kollegor och andra aktörer inom och utanför verksamheten

Tillbaka till Lediga tjänster