en bild

Tandsköterska sökes

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Tandläkarna Annika Karlsson och Johnny Astbäck med team söker vikarie för vår tandsköterska Jessica som kommer vara mammaledig. Vi är en modern, centralt belägen gruppraktik i Uppsala som bedriver allmän och specialisttandvård.
Vi arbetar sologroup med öppettider 7-19.
Omfattning ca 35-38 timmar i veckan.
Stor hänsyn tages till personlig lämplighet, men goda kunskaper i protetisk, kirurgi, lokalanestesi, profylax och datorvana är meriterande.

Adress:
Klostergatan 1, Uppsala

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter med inslag av delegering efter intresse och önskemål.

Kvalifikationer

Utbildad tandsköterska, flytande i svenska i tal och skrift.
Kunskap i protetik och kirurgi betraktas som meriterande men är inget krav. Likaså sätts värde på kunskap inom profylax, lokalanestesi och datorvana. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet och förmåga att arbeta i team.

Personliga egenskaper

Ansvarstagande samt en positiv inställning till sitt arbete, patienterna och sina arbetskamrater är egenskaper vi värdesätter.
Du måste kunna jobba morgon och kvällstider då våra öppettider är 7-19 må-to.

Tillbaka till Lediga tjänster