en bild

Sommarvikariat Undersköterska

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst N.Ä.R.A vill ligga i topp inom vårdutveckling. Vill du?
Om Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB ASIH Haninge

ASIH Haninge Västra utgår från lokaler på Handenssjukhus. Vill du arbeta extra som undersköterska i sommar inom ASIH då ska du verkligen söka detta jobb. Du kommer till ett glatt gäng som erbjuder dig ett trevligt och fritt arbete. Vi arbetar tillsammans i multiprofessionellt team där vi gemensamt utformar vården kring patienten och dess närstående. Vi vårdar patienter i deras hem med diagnoser som Kol, hjärtsvikt och cancer. Vi söker nu en erfaren undersköterska för anställning över sommaren samt för timmar.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Hemsjukvård i ASIH. Hos oss arbetar du självständigt i patientens hem. Sedvanliga undersköterskeuppgifter. Utöver vård av våra patienter får du ansvar för ordningen av våra lokaler och förråd.

Kvalifikationer

Erfaren undersköterska helst med vana från hemsjukvård och palliativvård. Du skall kunna arbeta självständigt, vara kunnig i sårvård, kompressionsbehandling, subcutana injektioner, PEG, sondmat, venösa och kapillär blodprovtagning. Datorvana samt dokumentation i Take Care.
B körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta tillsammans med olika professioner och i nära samarbete med patient och närstående. Du är flexibel och tycker om att arbeta självständigt, är trygg i din roll, är noggrann och ansvarsfull.

Tillbaka till Lediga tjänster