en bild

Tandhygienist Göteborg

Information om arbetsplatsen

Vi söker efter en tandhygienist då en av våra duktiga medarbetare ska påbörja nya studier. Mottagningen består idag av två tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vi behandlar främst vuxna patienter men även barn och ungdomar. Vi utför all typ av allmäntandvård, estetisk tandvård, enklare ortodonti och implantatbehandlingar. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år och i nuvarande regi sedan 2002. Vi har en stor patienttillströmning av nya och gamla patienter vilket ställer krav på flexibilitet och god servicekänsla. Vi arbetar med Addera-konceptet och vi strävar efter att jobbar delegerat för att alla ska få jobba på toppen av sin kompetens. Mottagningen är naturligtvis helt digitaliserad med röntgen, OPG och digital scanner för avtryckstagning.
Vi arbetet kontinuerligt med vidareutbildning med årliga kurser inom tandvård.

Adress:
Mariagatan 11B, Göteborg

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistuppgifter. Det kan vara en merit om du är tandsköterska i grunden men inget krav. Tjänsten är i första hand deltid men utökad arbetstid kan diskuteras.

Kvalifikationer

Svensk legitimerad tandhygienist utbildning. Flytande svenska i tal och skrift. Van att hantera IT och digitalröntgen.

Personliga egenskaper

Du vill jobba delegerat i nära samarbete med övriga i tandvårdsteamet. Stort värde sätts på din personliga egenskap. Du är flexibel och ser när och var det behövs en extra hand. Service och patientomhändertagande är viktiga ledord.

Tillbaka till Lediga tjänster