en bild

Octaviakliniken söker medicinsk sekreterare

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Tjänsten är förlagd till Octaviakliniken Tideliusgatan 22, centralt vid Ringvägen mellan Skanstull och Södra station. Vi arbetar inom Vårdval med Landstingsavtal. Vi har två medicinska sekreterare varav en nu går i pension.
Läs mer om oss på hemsidan:
www.octaviakliniken.com

Adress:
Tideliusgatan 22, Stockholm

Arbetsuppgifter

Journaldokumentation. Diktering via Medspeech.
Remisshantering
Utskrift av brev och intyg
Receptionsarbete
Övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Dokumenterad läkarsekreterarutbildning eller medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i medicinsk terminologi. Ett krav är goda kunskaper i svenska språket samt god datorvana.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann, serviceinriktad, ansvarsfull, flexibel, initiativrik och trivs med att arbeta självständigt men även i grupp.
Du är en positiv person som är öppen för utveckling och ser möjligheter i förändringsprocesser i arbetet. Du har god samarbetsförmåga och förmåga till helhetssyn.

Tillbaka till Lediga tjänster