en bild

Tandsköterska sökes till vår moderna klinik!

Information om arbetsplatsen

Linköpings Tandvårsteam ingår i Praktikertjänst AB och drivs sedan 2011 av tandläkarna Anders Falk och Fredrik Söderbaum. Kliniken är belägen på Drottninggatan i centrala Linköping och bemannas av 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 6 tandsköterskor. Kliniken har 5 moderna behandlingsrum som alla är utrustade med digital röntgen. Kliniken har ett patientunderlag på totalt ca 6000 revisionspatienter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 12, Linköping

Arbetsuppgifter

En av våra erfarna tandsköterskor har lämnat oss för annat uppdrag - vi söker ersättare.
Vi söker en person som kan arbeta med flertalet arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde (assistans, sterilarbete, receptionsarbete och andra administrativa arbetsuppgifter) men ska även kunna arbeta självständigt i team med delegerade uppgifter, t.ex fyllningsterapi och profylaxbehandling.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet av receptionsarbete är en merit.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självständig och flexibel och som arbetar noggrant men samtidigt effektivt. Du bör vara öppen för förändringar och villig att medverka i enhetens utvecklingsarbete.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Rekryteringsprocessen kommer att starta i mitten av augusti men Du är välkommen med din ansökan redan nu.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-08-25

Information om tjänsten lämnas av

Anders Falk
Fredrik Söderbaum

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: anders.falk.1@ptj.se