en bild

Glesbygdsintresserad underläkare

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi är Kirunas första privata hälsocentral. Vi har mottagningar i Kiruna, Vittangi och Karesuando. Vi har läkarmottagning, disktriktssköterskemottagning, diabetessköterska, barnmorska, fysioterapeuter, undersköterskor. Vi har en bred allmänmedicinsk mottagning med tre mottagningar i vårt väldigt stora område med patienter från hela Kiruna kommun. Hälften i Kiruna och hälften i glesbygd. En stor del av våra patienter är finsk och/eller samisktalande.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Österleden 12, Kiruna

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på en hälsocentral i glesbygd inklusive hembesök, BVC, MVC, särskilda boenden, mottagningsverksamhet. Jourverksamhet kan ingå.

Kvalifikationer

Vi söker sig, legitimerad läkare, med ett genuint intresse för allmänmedicin och glesbygdsmedicin. Körkort är en merit.
God svenska är ett krav. Finska och/eller nordsamiska språkkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Vårt stora upptagningsområde och arbete på flera mottagningar gör att vi önskar en ambitiös, kunnig och flexibel person med ett brett allmänmedicinskt intresse.

Tillbaka till Lediga tjänster