en bild

Sjuksköterska till Palliativa avdelningen Lidingö

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Vi har 20 vårdplatser där vi vårdar patienter i olika palliativa skeden. Vi arbetar nära varandra i team bestående av sjuksköterska, läkare, undersköterska, kurator, fysio- och arbetsterapeut samt dietist.
Både patients och närståendes delaktighet är viktig för oss och därför ser vi dem som en del av teamet.
Vi arbetar i journalsystemet Take Care. Vi finns sedan 2016 i renoverade, nyöppnade lokaler centralt på Lidingö.

Adress:
Högsätravägen 4 AB, Lidingö

Arbetsuppgifter

Då den palliativa fasen ser så olika ut för olika personer måste vården bedrivas personcentrerat, döden är en naturlig del av livet och att bidra till livskvalitet i den här delen av livet är vad som är viktigt för oss. Våra patienter har ofta en komplex sjukdomsbild vilket bidrar till kunskapsutveckling. Vi erbjuder årligen flera utbildningstillfällen, interna och externa, tex inom palliativ omvårdnad, handhavande kring medicinteknisk apparatur, cancervård, medarbetarskap mm.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska, grundutbildad men gärna med erfarenhet från slutenvården och/eller erfarenhet från palliativ vård. Specialist kompetens inom palliativ vård är meriterande.

Personliga egenskaper

Som sjuksköterska hos oss på Palliativa avdelningen bör du vara trygg, noggrann och flexibel. Du bör kunna identifiera svåra situationer och diskutera fram olika lösningar genom samverkan med andra yrkesgrupper eller externa avdelningar. Som medarbetare är samarbete, god kommunikation och ett personcentrerat synsätt självklara beståndsdelar. Du är initiativrik, tycker om att arbeta i team och är medveten om vikten av att vara ansvarstagande och att kunna arbeta utifrån uppsatta mål. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

Tillbaka till Lediga tjänster