en bild

Tandsköterska Lund

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Vi arbetar i en modernt renoverad lokal belägen 5 minuter från tåg och busstation i centrala Lund. Vi är ett Addera team bestående av två Tandläkare , en Tandhygienist och tre Tandsköterskor. Vi arbetar mycket delegerat och behandlar så gott som alla patientkategorier varav många tandvårdsrädda patienter.

Adress:
Bredgatan 8, Lund

Arbetsuppgifter

Sedvanliga Tandsköterska uppgifter. Delegerade uppgifter såsom röntgen, profylax, prov. fyllningsterapi, akuttandvård, provisorium och avtryckstagning. Administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning .

Personliga egenskaper

Du bör vara intresserad av ditt yrke, vara glad och positiv samt plikttrogen och noggrann. Vi ser gärna att du har hög social kompetens både i patientarbetet och i relationen till teammedlemmarna.

Tillbaka till Lediga tjänster