en bild

Tandhygienist Halmstad

Information om arbetsplatsen

Modern tandläkarmottagning i centrala Halmstad. Vi arbetar på en gruppraktik i tre team bestående av en tandläkare, två sköterskor och en tandhygienist. Mottagningen är väl inarbetad sedan många år med välmotiverade patienter och god tillströmning av nya. Vi arbetar delegerat på två rum i nära samarbete med tandhygienisten. Stämningen är glad och familjär med fullt fokus på service och bästa omhändertagande av våra patienter.

Adress:
Klammerdammsgatan 6, Halmstad

Arbetsuppgifter

Undersökningar och röntgendiagnostik i samarbete med tandläkare.
Patientbehandling med stor frihet att planera det egna arbetet. Med patienter från barn till svårare parodfall.
Samarbete med teamet och om så behövs arbeta som tandsköterska vid sjukdom och semester. Utbildning och kompetensutveckling erbjuds kontinuerligt. Tjänsten är på ca 20-30 tim

Kvalifikationer

Tandhygienistutbildning, datorvana, erfarenhet inom yrket

Personliga egenskaper

Vi söker en självständig person med positiv energi och stor förmåga att ta egna initiativ och planera sitt arbete. Att vara flexibel och samarbetsvillig är av mycket stor betydelse på en liten mottagning där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Det är också viktigt att att vilja lära nytt och att bidra till förbättringar och utveckling av verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster