en bild

Legitimerad tandhygienist sökes!

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Linköpings Tandvårsteam ingår i Praktikertjänst AB och drivs sedan 2011 av tandläkarna Anders Falk och Fredrik Söderbaum. Kliniken är belägen på Drottninggatan i centrala Linköping och bemannas av 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 6 tandsköterskor. Kliniken har 5 moderna behandlingsrum som alla är utrustade med digital röntgen. Kliniken har ett patientunderlag på totalt ca 6000 revisionspatienter.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Drottninggatan 12, Linköping

Arbetsuppgifter

Vi söker en person som kan arbeta med flertalet arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde (undersökningar/diagnostik, parodontal kausal behandling, kariesprofylax).

Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är självständig och flexibel och som arbetar noggrant men samtidigt effektivt. Du bör vara öppen för förändringar och villig att medverka i enhetens utvecklingsarbete.

Tillbaka till Lediga tjänster