en bild

ASIH Sjuksköterska Haninge Västra

Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst N.Ä.R.A vill ligga i topp inom vårdutveckling. Vill du?

Vi söker dig som vill anta nya utmaningar och som vill tillhöra vårt fantastiska team av medarbetare. Välkommen till ett härligt gäng som erbjuder många skratt och som stöttar dig i ditt arbete. Arbetet är fritt med många utmaningar. Den ena dagen är inte den andra lik.
Vi utgår från Handenssjukhus. Hit kommer du enkelt med både tåg och buss.
Vårt focus är på patienten och samarbetet i det multiprofessionella teamet. Vi vårdar patienter i deras hem med diagnoser som Kol, hjärtsvikt och cancer.
Dokumentationen sker i Take Care och vi har de sex 6:en som vårdfilosofi. Vid vård i livets slutskede använder vi LCP. Den dagliga planeringen av hembesök sker i Mobil Klinik.
Ser fram emot att träffa dig för en intervju.

Adress:
Dalarövägen 6, Haninge

Arbetsuppgifter

Vårda svårt sjuka patienter i deras hem, genom hjälp med symtomkontroll. Stödja patienter och närstående så att patienten kan kvarstanna i hemmet trots svår sjukdom. Vårda patienter i hemmet till livets slut.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska, Distriktssköterska eller specialistsjuksköterska.
B körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Du tycker om att arbeta tillsammans med olika professioner och i nära samarbete med patient och närstående. Du är flexibel och tycker om att arbeta självständigt och ta egna beslut. Du ser möjligheter och lösningar.

Tillbaka till Lediga tjänster