en bild

Tandsköterska,Trollhättan

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

På praktiken arbetar två tandläkare, två hygienister, tre tandsköterskor och en receptionist. Vårt team består av en tandläkare och en tandsköterska. Vi söker nu ytterligare en tandsköterska och ser fram emot att få träffa dig !

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Kungsgatan 39, Trollhättan

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, bedövning, sterilarbete, röntgen och reception. Vi arbetar även med ett delegerat arbetssätt.

Kvalifikationer

Tandsköterskeutbildning. Tidigare erfarenhet av att arbeta som tandsköterska är meriterande men även nyutexaminerade är välkommna att söka . Du ska kunna tala och skriva svenska bra.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du ska vara glad,positiv,noggrann och ansvarstagande. Gärna van att arbeta självständigt.

Tillbaka till Lediga tjänster