en bild

BVC sjuksköterska

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

BVC Sju Systrar är sedan 1995 en del av Praktikertjänst AB. Vi finns i charmiga lokaler i centrala Åkersberga nära till Roslagsbanan och bussar. En av våra kollegor ska på nya äventyr och avslutar sin tjänst.
Både sjuksköterskor och läkare på Sju Systrar har lång erfarenhet av barnhälsovård.

Adress:
Bergavägen 4 B, Åkersberga

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på barnavårdscentral.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom alt. distriktssköterska. Erfarenhet från arbete inom barnsjukvård/hälsovård är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för ditt arbete, har ett stort engagemang och är ansvarsfull. Vidare är du öppen för förändringar och har lätt för att anpassa dig. Du älskar ditt arbete med barn och deras föräldrar och har ett varmt och ödmjukt förhållningsätt.
Då arbetet som BVC sjuksköterska är mycket självständigt måste du ha en god organisationsförmåga och känsla för struktur. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster