en bild

Tandsköterska, Ronneby

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Trevlig centralt belägen klinik i Ronneby. Vi består av 1 tandläkare, 2 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård och behandlar mestadels vuxna och i mindre omfattning även barn. Allt från undersökning till implantat. Vi arbeta med journaldatasystemet OPUS.

Adress:
Kungsgatan 18, Ronneby

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på vår klinik kommer du att ha omväxlande arbetsuppgifter och få möjlighet att arbeta självständigt och delegerat. Utöver vanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, profylax,sterilarbete och reception.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska, gärna med erfarenhet av profylax och eget arbete med patienter. Alternativt kan annan jämförbar tandvårdutbildning eller erfarenhet från arbete inom tandvård. Erfarenhet med dataarbete och journaldatasystem OPUS är meriterande. Du kanske har gjort ett uppehåll från arbete inom tandvården och är åter intresserad av att prova på tandvårdsyrket.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du är ansvarskännande, glad och visar stort engagemang och fint patientbemötande. Behärskar svenska i både tal och skrift.

Tillbaka till Lediga tjänster