en bild

Tandsköterska, Ronneby

Information om arbetsplatsen

Trevlig centralt belägen klinik i Ronneby. Vi består av 1 tandläkare, 2 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård och behandlar mestadels vuxna och i mindre omfattning även barn. Allt från undersökning till implantat. Vi arbeta med journaldatasystemet OPUS.

Adress:
Kungsgatan 18, Ronneby

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på vår klinik kommer du att ha omväxlande arbetsuppgifter och få möjlighet att arbeta självständigt och delegerat. Utöver vanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, profylax,sterilarbete och reception.

Kvalifikationer

Examinerad tandsköterska, gärna med erfarenhet av profylax och eget arbete med patienter. Alternativt kan annan jämförbar tandvårdutbildning eller erfarenhet från arbete inom tandvård. Erfarenhet med dataarbete och journaldatasystem OPUS är meriterande. Du kanske har gjort ett uppehåll från arbete inom tandvården och är åter intresserad av att prova på tandvårdsyrket.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du är ansvarskännande, glad och visar stort engagemang och fint patientbemötande. Behärskar svenska i både tal och skrift.

Tillbaka till Lediga tjänster