en bild

Psykolog till Öregrunds vc

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Öregrunds vårdcentral är en liten mottagning med närmare 20 medarbetare. Vårdcentralen har funnits länge i offentlig regi men sedan 2010 är den en del av Praktikertjänst. Vi är fullbemannade i alla professioner och har mycket låg personalomsättning. Vi är kända för att vara flexibla och tillmötesgående för våra patienter men också för våra medarbetare. Vi är angelägna om att ha en god arbetsmiljö för att säkerställa god trivsel och hälsa hos våra medarbetare. På så sätt kan vi erbjuda våra listade patienter bästa vård.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Rådhusgatan 6, Öregrund

Arbetsuppgifter

Arbetsområdet är personer med psykisk ohälsa som inte kräver specialistpsykiatrins resurser. Du kommer att möta människor i olika åldrar, med olika symtom och diagnoser. Arbetet innebär mestadels stöd-/krissamtal och korttidsterapier. Vi ser dessutom gärna deltagande i andra sammanhang, såsom deltagande i gruppmottagningar t ex för diabetiker, rökare, överviktspatienter för att åstadkomma beteendeförändringar som gynnar hälsa.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med bred kompetens, gärna med vidareutbildning inom psykoterapi.
Meriterande är om du har inriktning mot flera olika metoder, t ex ACT, KBT, PDT, IPT, systemiskt.
Självklart lägger vi även stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du behöver vara flexibel med god samarbetsförmåga med övriga professioner. Det är av vikt att du känner dig bekväm med gruppverksamhet. Du får gärna vara en idéspruta för verksamhetsutveckling.

Tillbaka till Lediga tjänster