en bild

Psykologvikariat till Öregrunds vc

Information om arbetsplatsen

Öregrunds vårdcentral är en liten mottagning med närmare 20 medarbetare. Vårdcentralen har funnits länge i offentlig regi men sedan 2010 är den en del av Praktikertjänst. Vi är kända för att vara flexibla och tillmötesgående för våra patienter men också för våra medarbetare. Vi är angelägna om att ha en god arbetsmiljö för att säkerställa god trivsel och hälsa hos våra medarbetare. På så sätt kan vi erbjuda våra listade patienter bästa vård.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Rådhusgatan 6, Öregrund

Arbetsuppgifter

Arbetsområdet är personer med psykisk ohälsa som inte kräver specialistpsykiatrins resurser. Du kommer att möta människor i olika åldrar, med olika symtom och diagnoser. Arbetet innebär mestadels psykologisk rådgivning och korttidsterapier. Vi ser dessutom gärna deltagande i andra sammanhang, såsom deltagande i gruppmottagningar t ex för diabetiker, rökare, överviktspatienter för att åstadkomma beteendeförändringar som gynnar hälsa.

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med bred kompetens, gärna med vidareutbildning inom psykoterapi. PTP-psykolog kan också övervägas.
Meriterande är om du har inriktning mot flera olika metoder, t ex ACT, KBT, PDT, IPT, systemiskt.
Självklart lägger vi även stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du behöver vara flexibel med god samarbetsförmåga med övriga professioner. Det är av vikt att du känner dig bekväm med gruppverksamhet. Du får gärna vara en idéspruta för verksamhetsutveckling.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Tjänsten är en vikariats-tjänst då vår ordinarie psykolog går på föräldraledighet januari-november 2022. Storlek på tjänst kan diskuteras.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Anställningsform:
Vikariat
Varaktighet:
januari-november 2022
Arbetstid per vecka:
30 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2021-12-15

Information om tjänsten lämnas av

Carola Johansson

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: carola.johansson.1@ptj.se