en bild

Tandhygienist, Bjärnum - Hässleholm

Praktikertjänst AB

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Information om arbetsplatsen

Då en av våra tandsköterskor nu planerar att gå i pension vill vi vidareutveckla vårt vårdsätt med tandhygienister som både får arbeta självständigt som tandhygienist och assistans till tandläkare.

Vi är en liten välrenommerad klinik som växer. För närvarande är vi en tandläkare 2 tandsköterskor och en tandhygienist. Vi behandlar patienter i alla åldrar. Ett gott samarbete med specialistkliniker finns etablerat. En av våra ledstjärnor är att vi vill ge en modern, rationell högkvalitativ tandvård med patienten i centrum. Vi ligger samlokaliserad med en privat vårdcentral.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Algatan 12, Bjärnum

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med barn och vuxna. Vi jobbar i team för att få patienterna så friska som möjligt. Assistans hos tandläkare kan komma att ske i syfte att utveckla vården och den gemensamma kompetensen. Våra tandhygienister har en central roll i vår barn och ungdomstandvård. Klinikadministrativa uppgifter. Sterilarbete. Utbildning och utveckling är centralt i klinikens verksamhet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är en erfaren legitimerad tandhygienist men även nyutexaminerade kan komma i fråga. Viktigt är att du har en positiv patientprofil med i arbetet med beteendeförändringar hos patienter. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med stödbehandling av patienter med grav parodontit.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en framåt glad och självständig person som älskar att jobba i team. Eftersom vi för tillfället är en relativt liten klinik så värdesätter vi personliga egenskaper högt.

Tillbaka till Lediga tjänster