en bild

Sjuksköterska, hemsjukvården norra Stockholm

Information om arbetsplatsen

Hemsjukvården har kontor i Väsby samt Sollentuna.
Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet.
Vi vill att du som nyanställd ska känna dig välkommen och lägger därför stor vikt vid att ge alla en god och strukturerad introduktion till arbetsplatsen.

Adress:
Turebergsvägen 5, Upplands Väsby

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du få göra ett antal patientbesök samt ta emot larm från 1177 och SOS alarm. Du är arbetsledare för undersköterskegruppen. Det är ett utvecklande och självständigt arbete, du sammarbetar nära undersköterskorna och är ett stöd för dem samt delegerar arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska med minst två års arbetserfarenhet inom hemsjukvård, primärvård eller liknande. Du har god datorvana med erfarenhet gärna av journalsystem Mobil klinik, TakeCare. Det är mycket meriterande om du arbetat i primärvården. Goda kunskaper i svenska språket både i skrift och tal.

För tjänsten krävs att du har B-körkort och körvana.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, och ett strukturerat arbetssätt.
Du ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster