en bild

Undersköterska till basal hemsjukvård

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Medarbetare inom Praktikertjänst N.Ä.R.A. drivs av ett stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Praktikertjänst N.Ä.R.A. i framtiden - Vi är ledande i utvecklingen av vård i relation till framtidens hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

Våra områden är Nordväst som har kontor i Väsby samt Sollentuna.
Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet.
Vi vill att du som nyanställd ska känna dig välkommen och lägger därför stor vikt vid att ge alla en god och strukturerad introduktion till arbetsplatsen.

Adress:
Tunnlandsvägen 99, Bromma

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss kommer du få göra ett antal patientbesök där du bland annat kommer ge medicin från apo dos, dosett, insulin, inhalationer, ögondroppar samt lättare sårvård. Du arbetar självständigt och blir tilldelad ett geografiskt område som du tar dig till med hjälp av företagets miljöklassade bilar.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska helst med mer än två års arbetserfarenhet inom primärvård eller liknande. Du har god datorvana med erfarenhet gärna av journalsystem Mobil klinik, Take Care. Det är mycket meriterande om du arbetat i primärvården. Goda kunskaper i svenska språket både i skrift och tal.

För tjänsten krävs att du har B-körkort.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett strukturerat arbetssätt.
Du ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster