en bild

Undersköterskor till hemsjukvården norra Stockholm

Information om arbetsplatsen

Hemsjukvården har kontor i Väsby samt Sollentuna.
Vi sätter teamarbetet högt för att tillsammans sköta vårt uppdrag och utveckla vår verksamhet.
Vi vill att du som nyanställd ska känna dig välkommen och lägger därför stor vikt vid att ge alla en god och strukturerad introduktion till arbetsplatsen.

Adress:
Turebergsvägen 5, Sollentuna

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss kommer du få göra ett antal patientbesök där du bland annat efter delegering får ge medicin från apo dos, dosett, insulin, inhalationer, ögondroppar samt lättare sårvård. Du arbetar självständigt och blir tilldelad ett geografiskt område som du tar dig till med hjälp av företagets miljöklassade bilar.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med minst tre års arbetserfarenhet inom hemsjukvård, primärvård eller liknande. Du har god datorvana med erfarenhet gärna av journalsystem Mobil klinik, Take Care. Det är mycket meriterande om du arbetat i primärvården. Goda kunskaper i svenska språket både i skrift och tal.

För tjänsten krävs att du har B-körkort och körvana.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta i grupp samt trivas med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet, och ett strukturerat arbetssätt.
Du ser inte förändringar som ett hinder utan som en möjlighet.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster