en bild

Medicinsk sekreterare

Information om arbetsplatsen

Strömstad Närsjukhus har flera specialistmottagningar och vi som arbetar här är ett gott gäng som trivs med att arbeta tillsammans.
Tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas utav hög kompetens och ett stort engagemang. Vi är måna om att folk som arbetar här ska trivas och att det är en god stämning på arbetsplatsen

Adress:
Västra Hamngatan 10-12, Strömstad

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att skriva diktamen från läkare på de olika mottagningarna.Du kommer att ha det administrativa ansvaret för några av mottagningarna och vara en viktig del i teamet. I arbetet ingår även posthantering och receptionsarbete. Du får möjlighet till ett självständigt arbete under ansvar där du kan utvecklas i ditt yrke.

Kvalifikationer

Du har en tvåårig medicinsk sekreterautbildning eller motsvarande. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av journalsystemet Melior och bokningssystemet Elvis.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt att kommunicera, skapa relationer med andra yrkesgrupper och har ett genuint intresse för att utveckla verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och värdesätter egenskaper som god skrivförmåga, organisationsförmåga, samarbetsförmåga, flexibilitet och att du kan arbeta självständigt.

Tillbaka till Lediga tjänster