en bild

Enhetschef ASIH Västerort

Information om arbetsplatsen

ASIH Västerort är ett tryggt team med hög kompetens. Vi har ett starkt patientfokus där vi arbetar för ett högt patientdeltagande i vården. I vården nyttjar vi digitala hjälpmedel som stöd för patienten, men även för oss själva. Teamet utgår från Grimsta. Vi är certifierade inom såväl kvalitet som miljö och arbetsmiljö och har ett eget Chefs- och ledarskapsprogram.

Adress:
Grimstagatan 162, Vällingby

Arbetsuppgifter

Tillsammans med enhetens läkare leder du teamets arbete och utvecklar vården i enlighet med verksamhetens mål. Som enhetschef ansvarar du för att vården utförs med god kvalitet samt att rutiner efterlevs och utvecklas. Du har personal- och budgetansvar, ansvar för kvalitet, miljö och arbetsmiljö på enheten samt är medlem i ledningsgruppen för verksamhetsområdet samt har också ett nära samarbete med vår biträdande verksamhetschef. Du rapporterar till verksamhetschefen.

Kvalifikationer

Du har dokumenterat god chefs- och ledarerfarenhet och är leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet av ASIH-vård. Specialistutbildning är meriterande. Du har dokumenterad erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Körkort och god datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i din roll som enhetschef tror vi att du känner stort engagemang för vården av svårt sjuka patienter Du har förmågan att inspirera och motivera dina medarbetare och skapa en bild av verksamhetens mål, men har också förmågan att se ett strategiskt helhetsperspektiv. Som chef är du trygg i din roll, drivs av utveckling och utmaningar och vill arbeta i en växande kunskapsorganisation. Som ledare är du en förebild, tar ansvar likväl som du ger stöd och uppmuntrar till delaktighet.

Att du delar våra värderingar om respekt, tillgänglighet, kompetens, ansvar och omtanke är för oss en själklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillbaka till Lediga tjänster