en bild

Undersköterska till primärvården i Enskede

Information om arbetsplatsen

Stureby vårdcentral betjänar ett lugnt och trivsamt område i södra Stockholm med ca 18 500 listade patienter och drivs av Praktikertjänst.
Vi är en välfungerande vårdcentral med erfaren och engagerad personal på 35 personer. Vi erbjuder våra patienter husläkar-, distriktssköterske-, diabetes-, astma/KOL-mottagningar samt hemsjukvård, provtagning och BVC. Vi strävar efter god kvalité och kontinuerligt i vårt arbete.
Hos oss finns det goda möjligheter att gå kurser och hålla sig uppdaterad.
Vårdcentralen är belägen nära Svedmyra tunnelbanestation samt busslinjerna 161 och 163

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Tussmötevägen 181, Enskede

Arbetsuppgifter

Sedvanliga undersköterskeuppgifter i primärvården, såsom hemsjukvård, provtagning och usk-mottagning, kalla patienter, delta i vårt kvalitetsarbete mm. enl. överenskommelse.

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning samt erfarenhet av att jobba både självständigt och i grupp med arbetsuppgifterna ovan.

Personliga egenskaper

Du har helst erfarenhet av att jobba i primärvården.
Du är van att arbeta självständigt och bidrar till gott samarbete och trevligt arbetsklimat.
Du är flexibel, pålitlig och noggrann och har patienten samt det goda bemötandet i fokus.

Praktikertjänst AB

Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Tillbaka till Lediga tjänster

Övrig information

Vänligen maila din ansökan inkl. eventuella bilagor till hanna.lehtola@ptj.se.

Rekrytering sker löpande under anställningstiden.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag eller motsvarande och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform:
Tillsvidare med provanställning
Arbetstid per vecka:
40 timmar
Tillträdesdatum:
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag:
2022-01-23

Information om tjänsten lämnas av

Hanna Lehtola

Besök arbetsplatsens webbplats

Ansökan

Genom att söka tjänsten samtycker jag till att mina personuppgifter får behandlas i rekryteringssyfte

Hantering av personuppgifter

När du valt att söka en tjänst hos Praktikertjänst kommer vi som personuppgiftsansvarig att behandla dina personuppgifter på följande sätt: Genom att söka en ledig tjänst på Praktikertjänst behöver du lämna dina personuppgifter. Dessa används endast i rekryteringssyfte för den tjänst du söker. Praktikertjänstkoncernen som personuppgiftsansvarig ansvarar för att dina personuppgifter hanteras korrekt utifrån gällande Dataskyddslagstiftning. I de fall vi samarbetar med rekryterings- och bemanningsföretag så framgår det i annonsen och dina personuppgifter kommer i dessa fall även dem tillhanda. Utöver de personuppgifter du valt att lämna kan andra personuppgifter komma att efterfrågas under rekryteringsprocessen, exempelvis i form av referenser, intervjunoteringar eller betyg. Praktikertjänst sparar dina personuppgifter kopplat till rekryteringsprocessen upp till två år efter avslutad rekrytering. Du har rätt att när som helst ta reda på vilka uppgifter vi har om dig. Misstänker du att vi har felaktiga personuppgifter registrerade kan du när som helst kontakta ansvariga för rekryteringen och be om att uppgifterna korrigeras eller tas bort. Detta gör du enklast genom att maila direkt till ansvarig rekryterare. Anser du att Praktikertjänst hanterar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du lämna in ett klagomål hos Dataskyddsinspektionen.

Skickas till: hanna.lehtola@ptj.se