en bild

Sjuksköterska till ASIH Lidingö

Praktikertjänst N.Ä.R.A. AB bedriver geriatrik, ASIH, sluten palliativ vård, vårdcentral, primärvårdsrehabilitering och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar tillgänglighet, respekt, ansvar, kompetens och omtanke. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning. Vi är en del av Praktikertjänst AB, Sveriges äldsta vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård.

Information om arbetsplatsen

ASIH Lidingö ligger i fina lokaler centralt belägna på Lidingö. Lidingöbanan, bussar och Norra länken gör att det är smidigt att ta sig till oss.

Adress:
Högsätravägen 2, Lidingö

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterska till vårt ASIH team som vårdar patienter boende på Lidingö, Stockholms innerstad samt Solna. Vi arbetar med personcentrerad vård och du kommer arbeta i ett multiprofessionellt team med palliativ vård och avancerade medicinska insatser i hemmet. Ett flexibelt arbete där du som sjuksköterska kan arbeta mycket självständigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna specialistsjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från liknande vård är meriterande. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du ska ha ett gott bemötande vara trygg i din yrkesroll samt vara empatisk och flexibel.

Du tycker om att jobba i team och i nära samarbete med patient och närstående. Viktigt är att du bidrar till att bevara det positiva klimat vi har i arbetsgruppen. Vi trivs att jobba tillsammans och tycker det är viktigt att stötta varandra och ha roligt tillsammans på arbetet.

Tillbaka till Lediga tjänster