en bild

Tandhygienist tills vidare

Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Information om arbetsplatsen

Handentandvården har funnits sedan 2010 och här utför vi det mesta inom odontologins ramar.
Vi jobbar i stora fräscha lokaler med sjöutsikt och ligger centralt till pendeltågstationen och centrum med butiker och cafeer.

Nu söker vi en duktig och trevlig tandhygienist på hel eller deltid med möjlighet till tills vidare anställning, som kan passa in i det glada gänget och förhoppningsvis trivas och utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss har vi 7 behandlingsrum med digitala journalsystemet OPUS samt OPG. Här jobbar 3 allmäntandläkare samt 2 specialister; 1 ortodontist samt en bettfysiolog

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Handenterminalen 1, Handen

Arbetsuppgifter

Sedvanliga tandhygienistuppgifter samt eventuell assistans på rum med tandläkare vid behov.

Kvalifikationer

Svenskutbildad tandhygienist, flytande svenska i tal och skrift
Ej krav på tidigare arbetslivserfarenhet

Personliga egenskaper

Trevlig, social, ödmjuk, stresstålig

Tillbaka till Lediga tjänster