en bild

Diabetessjuksköterska 80%

Information om arbetsplatsen

Hos oss blir du en viktig del av Praktikertjänst Närsjukhus i Västra Götaland AB. Hos oss trivs du om du vill vara en del i utvecklingen av vården i vgr, finnas nära besluten och kunna vara med och påverka ditt arbete.
Vi bedriver secialistvård på tre Närsjukhus. Vi finns på Dalsland-Bäckefors, Lysekils och Strömstads sjukhus sedan april 2015 med ett uppdrag i regionen.
På samtliga sjukhus finns Barn- och ungdomsmedicin, Dietist, Diabetes, Gynekologi, Hud, (endast i Dalsland), Kardiologi, Ljusbehandling, Logopedi, Röntgen, Ögon och Öron-näsa-hals.
Välkommen i gott gäng som vill vara en självklar del i det nära arbetat med patienten.

Adress:
Lysekils sjukhus, Lysekil

Arbetsuppgifter

Du har självständigt mottagningsarbete och är en del i diabetesteamet med läkare och diabssk på Dalslands sjukhus. Du har egen mottagning med både nybesök och uppföljning vad gäller patienter med ffa typ1-diabetes, insulinpump, CGM, telefonrådgivning via teleQ och insulinjustering. Samt att bistå vid läkarmottagning .
Telefonrådgivning och del i övriga mottagningar beroende på hur mycket du jobbar.
Delen kring diabetes står för ca 50% av jobbet och du bör vara beredd på att resa mellan sjukhusen.
Hur mycket du vill jobba och vilket sjukhus soms passar dig bäst att utgå ifrån tar vi hänsyn till. Välkommen med ansökan nu!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning,steg 1-2 och gärna med erfarenhet av mottagningsarbete och typ-1 diabetes.
Kunskap i journalsystemet Melior och bokningssystemet Elvis är önskvärt.
Körkort.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och värdesätter egenskaper som god organisationsförmåga, samarbetsförmåga, flexibilitet och att du kan arbeta självständigt.

Tillbaka till Lediga tjänster