en bild

Arbetsterapeut till Danvik rehab & kiropraktik

Information om arbetsplatsen

Danvik Rehab och Kiropraktik är en primärvårdsrehabilitering och del av vårdvalet.
Att arbeta hos Danvik Rehab och Kiropraktik ska innebära en ökad möjlighet att styra sin vardag men också att man engagerar sig i verksamhetens utveckling och tillsammans bygger en behaglig och professionell arbetsplats med prestigelöshet och högt i tak mellan oss kollegor. Vi finns på plan 7 i fräscha lokaler 5 minuter från slussen.

Adress:
Hästholmsvägen 28, Nacka

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ytterliggare en Arbetsterapeut . En del av arbetet består av hembesök och hjälpmedelsutprovning. Den andra kommer bestå av poliklinisk handrehabilitering på mottagning. Arbetet består av bedömning och behandling enskilt och/ eller i grupp. Arbetet innebär samarbete med anhöriga och andra vårdgivare samt samarbete med kiropraktor, fysioterapeut/sjukgymnast och dietist.
Handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Arbetsterapeut med intresse för handrehabilitering och ortostillverkning samt hemrehabilitering.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvården
Då hemrehabilitering sker i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.
B-körkort erfordras.
Meriterande med vana av Journalsystemet Take Care.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel, serviceinriktad och kan värdera varje enskild situation. Du har en positiv attityd till utveckling och förnyelse på arbetsplatsen och är van vid och gillar att ta eget ansvar och är initiativrik.

Tillbaka till Lediga tjänster