en bild

Barnpsykiatriker till Stockholm Kids Djursholm

Information om arbetsplatsen

Stockholm Kids är en barn och ungdomsmedicinsk mottagning som förutom basuppdraget inriktar sig inom neuropsykiatri. Vi som arbetar här är barnläkare, barnneurolog, barnallergolog, barnpsykiatriker, barnsjuksköterskor, undersköterska, psykiatrisjuksköterska, psykologer samt medicinsk sekreterare.

Verksamhetens öppettider är: måndag, ons och fredag 8.00-16:30. Tisdag och torsdag har vi öppet 08:00-20:30.

Se arbetsplatsen på en karta (öppnas i nytt fönster)

Adress:
Brahegatan 49, Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av att utreda och behandla barn med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Men även behandling av depression och andra psykiatriska diagnoser.

Kvalifikationer

God vana i Take Care är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi vill att du ska tycka att det är roligt att vara med och utveckla vår mottagning. Vi arbetar alla i team och vill ha ett nära och prestigelöst samarbete mellan olika yrkesgrupper, därför är ett positivt och flexibelt förhållningssätt något som vi värdesätter. Vad som vi anser är lika viktigt är bemötandet gentemot våra barn och föräldrar. Hos oss ska både barn och ungdomar känna sig välkomna och trygga, därför behöver alla som arbetar på Stockholm Kids ha samma inställning och vilja leverera vård med hög service och kvalitet.

Tillbaka till Lediga tjänster